Kledinginzamelactie+GIGA-gemengd

Tussen maandag 19 en 26 maart zal er een witte kledingcontainer aan het geplaatst worden. Heeft u thuis nog een oud paar schoenen, een versleten broek of een gekrompen trui? Deze mogen allemaal gedeponeerd worden in deze witte container. Sterker nog, per kilogram ingezamelde textiel gaat er een bedrag naar de verkennerkas. Op die manier geraakt u dus niet alleen uw versleten kledij kwijt, maar steun je ook nog eens de kas van onze oudste leden. Twee vliegen in één klap als je het ons vraagt! Aarzel dus niet om al je versleten kledij te deponeren in de witte container voor het lokaal.

Na het overweldigende succes vindt ook dit jaar GIGA-gemengd plaats aan het scoutslokaal. Er zal dus door de leiding een gigantisch gezamenlijk spel georganiseerd worden met de Gidsen.

Tot zaterdag!

De leiding

door Anton Peeters - 21 Mar 2018 - 20:05

Er zijn geen reacties weer te geven voor deze post.
Reageer als eerste!

Reageer:
CAPTCHA image Typ deze code over in het vakje links.