Nieuwe leden dienen zich via deze weg in te schrijven op onze website. Zij mogen 3x proberen alvorens het lidgeld betaald moet worden. Wij vragen wel om meteen op de site in te schrijven zodat we alle gegevens beschikbaar hebben voor eventuele noodgevallen. Na 3x proberen kan de inschrijving nog probleemloos geannuleerd worden zonder betaling.

Leden die zich vorig jaar al hebben geregistreerd via onze website kunnen nu via deze weg opnieuw hun inschrijving bevestigen voor het scoutsjaar 2016-2017. Gelieve het formulier goed na te kijken en eventuele wijzigingen in adres of telefoonnummers aan te passen.

Het nieuwe scoutsjaar start op de eerste zaterdag van september om 14u.
Adres: Don Boscostraat 47, 2400 Mol (achter Saigo)
Activiteiten vinden steeds plaats op zaterdag namiddag van 14u tot 17u tenzij anders vermeld. Op de takpagina's kan je de verschillende activiteiten van de takken op de voet volgen!

Voor meer informatie kan je steeds mailen naar info@scoutsmol.be